Copyright © Alle rechten voorbehouden.                                                                                                                                                                 Web-design: DBM Consulting Dendermonde - Gsm: 0491/ 338.645                                    

Gebouwenonderzoek


In deze tijden van steeds duurder wordende energie en beperking van de CO²-uitstoot is de isolatie van een woning een topprioriteit. Het is zeer belangrijk te weten of de isolatie goed en voldoende werd aangebracht, en er zich geen koudebruggen bevinden in de woning.

Met behulp van thermografie en blowerdoor kan men nauwkeurig aangeven op welke plaatsen warmteverlies optreedt.


Door eventuele gebreken nauwkeurig in beeld te brengen en in een rapport te verwerken, kan men tot een belangrijke besparing in kosten komen. Zowel wat betreft kosten van energieverbruik als kosten met betrekking tot bouwkundige ingrepen.


Wij onderzoeken zowel uw huis als industriegebouwen, scholen, appartementsgebouwen, kantoren, ziekenhuizen, productiehallen,…


Verder kunnen bij een thermografisch onderzoek van uw woning alle leidingen van (vloer)verwarming en sanitair warm water gelokaliseerd worden.

Zo beschikt u bij renovatiewerken over een plan van de leidingen en vermijdt u schade.


Ook voor lekdetectie staan wij klaar met toestellen en expertise om lekken zonder breekwerk op te sporen.


Gebouwenonderzoek